Personer: 4

Ingredienser:
800 gr. Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
600 gr. Bacon i skiver
24 Cocktailpølser
2 dl. Persille
Salt
Peber







Beskrivelse:
Først lægger du 4 stykker bacon på det ene led og fletter 4 stykker ind på den anden led.
I en skål ælter du salt, peber og hakket persille ind i farsen og deler den i 4  dele, som du former til lidt aflange bøffer.
Læg bøffen på baconen, vip kanterne op og tryk det hele lidt sammen. Vend skilpadden om så samlingen er nederst. Skær nogle små huller i baconen så du kan stikke cocktailpølserne ind.
Når de er lavet sætter du dem på rist i ovnen og stiller en bradepande med bagepapir under, så det kan opfange fedtet baconet giver fra sig.
Bacon skilpadderne skal have omkring 25 minutter i ovnen ved 175 grader.
Når du har sat skilpadderne i ovnen sætter du ris over - så er begge dele færdig på nogenlunde samme tid. Anret skilpadderne på risen og server!

Tilbehør
Varme ris og evt. nybagt brød
Server evt. med bretagne- bearnaise sovs eller ketchup - alt efter hvad du er til!
Madklubben
MICHELIN

Bacon skildpadde på rismark
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog