Antal: 6 personer

Ingredienser:
900 gr. Svinemørbrad
750 gr. Porre i renset vægt
1,5  Peberfrugt
1,5  glas champignoner
1,5  ds. Kokosmælk i stor dåse
1,5  ds. Kokusmælki lille dåse
105 gr. tomatpure, koncentreret
1,5 tsk. olivenolie
Salt
Peber
Paprika

Tilbehør:
10,5 dl. vand
6 dl. ris
1,5 tsk. salt



Fotograf: Per © Alletiders Kogebog 
Madklubben
MICHELIN
Beskrivelse:
Den afpudsede mørbrad krydres med salt peber og paprika. Hvorefter den brunes på alle sider i 1 tsk. olie. Når den er brunet lægges den i et ildfast fad.

Panden koges af i kokosmælken og tomat purren. Når den har simret lidt tilsættes porre skåret i tynde ringe, røde peber i tern og champignonerne i skiver.
Det hælde over mørbraden og sættes i en ovn ved 200 grader C i ca. 30-45 minutter alt efter hvor stor mørbraden er eller hvor gennemstegt den skal være.

Den tages ud af ovnen og skæres på skrå i skiver og lægges tilbage i fadet med sovsen.
Dertil serveres løse ris og flutes samt evt. grøn salat.


Tips:
Der kan bruges 250 g. friske champignoner i skiver i stedet for glas.

Eksotisk mørbradgryde