Antal: 8 personer

Ingredienser:
500 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
500 hakket lammekød
2 æg
2 dl mælk
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
450 g kogte ris (af ca. 1 dl rå ris)

Fyld
4 spsk hakket frisk persille
1 knust fed hvidløg
2 hakket zittauerløg
200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
40 g smør

Beskrivelse:
Farsbrød:
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte, let afkølede ris.

Fyld:
Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri. Smør et ovnfast fad, og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars.
Fordel smørklatter over farsbrødet, og bag retten midt i ovnen i ca 1 time ved 200 gr.

Tips:
I stedet for lammekød kan anvendes oksekød. Ved frysning: Stil det frosne farsbrød i en kold ovn. Indstil på 200° og bag ca. 1 time og 20 min.

Frysetips:
Farsbrødet kan fryses ubagt.

Fotograf: Arla
Madklubben
MICHELIN

Græsk farsbrød