Antal: Mindst 8 personer

Ingredienser:
- 12 blade romanosalat
- 1 agurk
- 4 tomater (flere eller også små , afhængig af smag)
- 2 grøn peberfrugt (1ll23 1 grøn & 1 rød snackpeber)
- 2 rødløg
- 24 oliven (grønne eller sorte uden sten)
- 300 g. fetaost (kan købes i tern eller som en hel blok)
- Hvidvinseddike
- Oregano
- Salt og peber
- Evt vandmelon

Beskrivelse:
Skær salat i strimler og læg dem i en salatskål eller et dyp tallerken.
Skærm agurk, tomater og peberfrugt i terne eller både og bland i.
Skær rødløget i tynde skiver og bland i.
Brug mindre end 1 helt rødløg, hvis du ikke er vild med løg i salater.
Krydr til med salt og peber, og tilsæt 1 spsk. hvidvinseddike over salaten.
Tilsæt fetaost i tern, oliven og hæld 2 spsk. olivenolie ud over salaten.
Afslut med oliven og drys 1 tsk. tørret oregano ud over salaten.
Servér og nyd.

Tip: Nydes gerne med en let, citrusagtig hvidvin eller en let rødvin.

Madklubben
MICHELIN

Græsk salat