Personer: 8

1200 gr. Svinemørbrad
1 pakke snackpeber

Marinade:
2 dl. af din favorit olie
1 dl Ketchup
4 spsk. Brun farin
4 spsk. Soya
2 spsk. Honning
3 fed Hvidløg (presset)
evt. lidt tørret cilli

Beskrivelse til marinaden:
Ingredienserne til marinaden kommes i en skål og blendes med stavblender. 
Kom mørbrad og marinade i en passende stor plastpose, og maser marinaden ind i mørbraden. Lad mørbrad trække i marinaden mindst 3 timer, gerne natten over. 
Grilles i Weber kuglegrill. Brunes på alle fire sider i 3 minutter over direkte varme. Husk at pensle godt med marinaden, hver gang mørbraden vendes.
Steges færdig ca. 15 minutter ved indirekte varme. 
Mørbrad pakkes i alufolie og trækker ca. 15-20 minutter.


Snackpeber:
Snackpeber halveres og renses.
Herefter halveres de igen før de kommer på grillen.


Kartoffelsalat
- Se opskriften her

Madklubben
MICHELIN

Grillet Barbeque marineret svinemørbrad/
Fotograf: Henrik Lyberg
snackpeber og kartoffelsalat