Ingredienser:   
Blanding A:
2 dl hakkede daddler
2 dl hakkede valnøddekerner
2 dl hakket kogechokolade

Blanding B:
2 dl sukker
3 spsk koldt vand
3 spsk mel
1 tsk bagepulver
2 æg

Piskefløde, friske bær.


Beskrivelse:
B blandes sammen. Derefter tilføjes der A. Det hele lægges i smurt rundt tærteform hvor der er blevet strøet mel i. Bages ved 150 grader i 30-45 min. Kagen/tærten lægges på køl. Når den er kølet af lægges der et godt lag piskefløde af. Pyntes med jordbær, hindbær eller blåbær.
Daddeltærten tager ikke skade af at stå over natten med lidt frugtsaft og et tyndt lag flødeskum inden den serveres med et frisk lag flødeskum og bær ovenpå.





Madklubben
MICHELIN

Islandsk daddeltærte
Foto: Henrik Lyberg