Ingredienser i  fiskesuppen:
1½-2 kg svinefilet uden ben og sværd (eller svinemørbrad)
6 dl. solbærsirup (1 flaske Ribena saft kogt ind)
1 rødløg
Hvidløg
Frisk ingefær
Frisk persille
Salt og peber


Beskrivelse:
-    Start med at pres 2 fed hvidløg, skær 1 rødløg i både og grovhak frisk ingefær så der er nok til 2 tsk.

-    Find en stor gryde, som stegen kan være i. Kog op 6 dl. vand, 6 dl. solbærsirup, hvidløg, rødløg i både,
      ingefær, 3 tsk. salt og 6 peberkorn. Tilsæt også nogle stilke persille.

-    Læg stegen i og skru ned for varmen, så retten lige netop ikke koger. Stegen skal have cirka 30 min.
      Bruger du svinemørbrad, så ca. 10 min. mindre. Det er afhængigt af størrelsen.

-    Tag kødet op og lad det trække i 15 minutter før et skæres ud.

-    Sovsen skal nu laves af vandet i gryden. Start med at si de store ting fra gennem en si.
      Du skal bruge cirka 6 dl. af kogeblandingen. Tilsæt herefter 1 spsk. maizena, 1 dl. vand og lidt salt og peber.
      Kog op indtil konsistensen er som du foretrækker.

-    Skær svinefileten i skiver og servér.


Tip: kan serveres med kartofler og en lækker salat.
Madklubben
MICHELIN

Nakkekam i solbær