Antal: 5 personer

Ingredienser:
1000 gr. skært oksekød
600 gr. løg
1500 gr. kartofler
8 dl. oksebouillon
2 laurbærblade
10 hele sorte peberkorn
4 tsk. allehånde
300 gr. skinke, røget, kogt
Frisk purløg



Fotograf: Henrik Lyberg
Madklubben
MICHELIN
Beskrivelse:
Skær kødet i små tern, skær løget i skiver og kartoflerne i store tern. Kom løg, kartofler og kød lagvis med krydderier i en gryde.
Tilsæt bouillon og lad det koge ved svag varme under låg, til kartoflerne er møre.

Tilsæt skinken, skåret i tern og kog yderligere 10 minutter.

Smag til med salt, og server med et godt drys klippet purløg, rugbrød og syltede rødbeder/agurker.

Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
Allehånde kan undværes.

Skipperlabskovs 01