Ingredienser:
1,5 kg søde kartofler (ca. 8),
     - skrællet og skåret i tern (3x3cm)
Groft salt
Jord peber
½ kop sødmælk
4 spsk. smør
Muskatnød
2 kopper mini marshmallows eller hakkede almindelige skumfiduser




Beskrivelse:
Forvarm ovnen til 190 grader.
Læg de søde kartofler i en stor gryde, og dæk med koldt vand. I spsk salt puttes i.
Kog til de er møre (ca.15 til 20 min.). Si vandet fra og put dem tilbage i gryden.

Fjern panden fra varmen.
Tilsæt mælk, smør og muskatnød. Mos kartoflerne og krydre dem med salt og peber.
Overfør sød-kartoffelblandingen til et fad.

Pynt kartoflerne med marshmallows.
Bag indtil midten er opvarmet og marshmallows er let brunet (ca. 15 til 20 min.)


! Serveres til Thanksgiving Dinner
Madklubben
MICHELIN

Søde kartofler
m. marshmellow-topping
Fotograf: Henrik Lyberg